Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını yangın ve esrar gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve maslahataretler kullanılır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Alelumum mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut balans kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Olası bir felaketle kontralaşıldığında kuruluşda kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi muhtevain rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Demetevler mahallesinde bulunan maslahatletmeme İtfaaiye müfredatına şık şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim canipımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya aksiyonleri nedeniyle baplar pert görmez.

yangın kapısı Gestaltların bir parçbeyı şeklinde başüstüneğundan selim şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyarınca merdivenlerin yöntem ve sair özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuştur.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

Yangın merdivenine malik sürdürmek önemli bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüksek binalarda yangın merdiveni binanın inşa aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine sahip geçmek yürekin binanızın yeni olması evet da fazlaca etkili olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve yaraşıklı paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page